tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post3964650711601012431..comments2024-03-05T11:48:26.298+02:00Comments on Liian hyvää: KarjalanpaistiLiian hyvää/ Annehttp://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-49024071393297716882019-12-23T08:54:26.108+02:002019-12-23T08:54:26.108+02:00Hyviä ohjeita on netti täynnä. Helpoin tapa on ott...Hyviä ohjeita on netti täynnä. Helpoin tapa on ottaa esim. lasipata, pohjalle suolaa, sen päällr kerroslihapaloja, pari kole liivaten lehta, kokonaisia maustepippureitan10-15 ja suolaa lihoille ja sipuli siivuja. Ja taas lihaa, suolaa, pipppuria ja sipulisiivuja ja mikä tärkeintä, viimeinen pintakerros erittäin läskistä sika ja suolaa. Pitää olla sellaista joka nielaistessa muljahtaa nielusta alas! Sitten kansi päälle ja uuniin, siellä se paistuunilman kääntämisiä ja hyvää tulee kun on läskiäntarpeeksi!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01919697107201933047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-85430750688892059212014-10-26T16:28:10.906+02:002014-10-26T16:28:10.906+02:00Herkkua on. Kuuluu meilläkin ehdottomast suosikkir...Herkkua on. Kuuluu meilläkin ehdottomast suosikkiruokiin....ja on niin helppoa tehdäkkin. Mulla karjalanpaistiin kuuluu lisäks ylensä porkkanaa isoina paloina. Kotona laitettiin myös maksaa, munuaisia ja sydäntäkin aikoinaan, vaan niistä olen lähes luopunut, maksaa laitan joskus sekaan. Pitkään pitää ehottomasti haudutella....minä joskus ruskistelen lihat pannulla tai kuivassa vuoassa ensin uunissa, vaan ei sillä isoa eroa ole liemen kirkkauteen... useinmiten teen samalla tavalla mitä sinäkin. Pari viikkoa on meidän viime kerran karjalanpaistin syönnistä, joten johan sitä voisi taas tehdäkkin...Mimmi Mhttp://mimminkeittio.vuodatus.net/noreply@blogger.com