tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post4485165410321695885..comments2024-03-05T11:48:26.298+02:00Comments on Liian hyvää: Joulun punssi-rusinakakkuLiian hyvää/ Annehttp://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-40863407706011020072017-05-22T07:06:46.065+03:002017-05-22T07:06:46.065+03:00Hei :) Keitinveden määrän jäämisellä ei ole väliä....Hei :) Keitinveden määrän jäämisellä ei ole väliä. Tärkeintä on, että hedelmät pehmenee. Jos käytät levytaateleita, kakusta tulee siis taatelikakku. Irtotaatelit vaativat pehmetäkseen ainakin tuon 10 min. Kaikki sitten kakkuun mukaan, nesteet ja hedelmät, siten tulee mehukas.Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-58969282105520614562017-05-19T15:37:20.042+03:002017-05-19T15:37:20.042+03:00Hei! Jäi hiukan epäselväksi minulle, kuinka paljon...Hei! Jäi hiukan epäselväksi minulle, kuinka paljon sitä keitinettä saa jäädä? Minä kun ajattelin laittaa taatelia niiden rusinoiden sijaan. T. Aija Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14077887431224530183noreply@blogger.com