tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post5163271835805039754..comments2024-03-05T11:48:26.298+02:00Comments on Liian hyvää: Lipstikkakeitto Annen tapaanLiian hyvää/ Annehttp://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-18238409296708210502017-06-23T12:53:11.866+03:002017-06-23T12:53:11.866+03:00Kiitos, Sirkka <3 Kyllä joutuu nykyisin olla ta...Kiitos, Sirkka <3 Kyllä joutuu nykyisin olla tarkkana syömistensä kanssa. Siksipä ei tule enää kotona makeaa syötyä ja leipominenkin jäänyt. <br />Mansikkamoussekakun voi tehdä ihan hyvin ilman moussepäällisiä, silloin riittää vähän vähemmän moussea - nuo minun mousseannokseni on aika reiluja. <br />Onnea tyttärelle valmistumisesta <3Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-52153820388212962992017-06-22T19:10:40.041+03:002017-06-22T19:10:40.041+03:00Hei, kiva kun olet palannut päivittämään blogia.ol...Hei, kiva kun olet palannut päivittämään blogia.olen tykännyt sun ohjeista. Meillä on tulossa tyttären valmistumisjuhlat, pidetään ne elokuussa ja etsin täältä vinkkejä. Aion ainakin kokeilla Madeleine-leivoksia. Tuon mansikkamousse-kakun voisi varmaan tehdä niin, että päällä ei ole moussea, vaan oikeita mansikoita? Onnittelut painonpudotuksesta!Sirkka.makela1@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/18240256012017587601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-89290663439333458232017-06-15T19:27:47.802+03:002017-06-15T19:27:47.802+03:00Kiitos, Ella <3 Ruoanlaitto on muuttunut melko ...Kiitos, Ella <3 Ruoanlaitto on muuttunut melko tavalla erilaiseksi tauon aikana ja leipomukset jääneet lähes kokonaan. Ehkä jotain kiinnostavaa blogattavaa vielä löytyy :)Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-5717167298443574912017-06-15T19:17:22.509+03:002017-06-15T19:17:22.509+03:00Kiva kun päivität jälleen blogiasi. Sinulla on kyl...Kiva kun päivität jälleen blogiasi. Sinulla on kyllä niin hyviä reseptejä täällä, joista monia on tullut kokeiltua. Kasvisruokaohjeetkin kiinnostavat. Onnittelut upeasta painonpudotuksesta! t. Ella Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-52762951572032779632017-06-13T09:10:07.191+03:002017-06-13T09:10:07.191+03:00Kiitos <3 Kakkuja tehdessä meinasi ihan kunto l...Kiitos <3 Kakkuja tehdessä meinasi ihan kunto loppua, piti tehdä niin pitkää päivää :) ja kun ei enää ole kakskymppinen...<br />Lipstikan maku on kyllä hurmaava, melkein kuin olisi tuoksuvaa saunavihtaa maistellut :) Tein myös horsmista todella hyvää keittoa: horsmia pätkin sekaan ison pussillisen,kasvislientä, chiliä pikkasen, suolaa ja mustapippuria, kuivattuja vihreitä linssejä, muutama valkosipulinkynsi, kikherneitä ja paljon tomaattimurskaa. Tuli kerrassaan hyvä keitto. Ja keitto vielä parani, kun yhdistin tässä yhtenä päivänä molempien keittojen loput lautaselleni ja sekoittelin yhteen. Lipstikkakeitto antoi hormsmakeitolle vallan uuden ulottuvuuden! Kannattaa tosiaan kokeilla horsmaakin ruoanlaitossa, meillä sitä on syöty koko kevät. Miehen herkkua on paistaa sitä pannulla oliiviöljyn ja voin seoksessa :)Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-50590976750041244032017-06-12T23:51:23.728+03:002017-06-12T23:51:23.728+03:00Onpa kauniit kakut, ja tuo keitto on ihanaa. Pitäi...Onpa kauniit kakut, ja tuo keitto on ihanaa. Pitäisi tehdä pitkästä aikaa. Nokkoskeittoakin houkuttaa kokeilla, niin paljon nyt ohjeita blogeissa. :)Kaurahttps://www.blogger.com/profile/03694083075475542548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-74734444923546671232017-06-11T20:15:18.615+03:002017-06-11T20:15:18.615+03:00<3 Hei Rida, ja kiva kun et ollut unohtanut min...<3 Hei Rida, ja kiva kun et ollut unohtanut minua :) Eikö ole kauan jo noista meidän yo-vuosista...voi sentään. Koekeittiössä tänään kokattu tomaattista horsma-linssikeittoa! Saa nähdä päätyykö koskaan blogiin, mutta hyvää se oli. Kiva, kun poikkesit kommentoimaan <3 <3Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-52914356986124657302017-06-11T18:59:57.809+03:002017-06-11T18:59:57.809+03:00Hei, kiva kun olet taas päivittänyt blogiasi, eli ...Hei, kiva kun olet taas päivittänyt blogiasi, eli täällä anonyymi lukijasi Turusta, myös yo vm 1982 eli RidaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-23886929193728865552017-06-11T09:50:41.315+03:002017-06-11T09:50:41.315+03:00Minulla kävi niin onnettomasti, että toissa talven...Minulla kävi niin onnettomasti, että toissa talvena monivuotinen yrttipenkkini kuolla kupsahti kaikkine yrtteineen. Sinne meni timjami, salvia, oregano...vain ruohosipulit talvehtivat. Nyt sain sisaren suurelta kasvimaalta täydennystä ja yritän saada kasvit talvehtimaan :) <br />Lipstikka on ihanan makuista, juuri ajattelin kokeilla yhdessä raparperin kanssa leivonnassakin. Keitto sopi nyt tämän hetken ruokavalioon kuin nenä päähän :) Ihanaa kesää ja kokkailua sinulle, Sari <3Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-12241637127226125242017-06-10T23:54:48.704+03:002017-06-10T23:54:48.704+03:00Kiva saada näitä lipstikkareseptejä, meillä kun tu...Kiva saada näitä lipstikkareseptejä, meillä kun tuo lipstikka rehottaa ja viihtyy. Voin sanoa, että kun se viihtyy jossain, niin sato on yltäkylläinen :) Oikeen tulee vaikeuksia käyttää, ja varsinkin kun on niin mausteinen, niin pieni määräkin riittää pitkälle.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07724327636488780459noreply@blogger.com