tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post6920350550956780599..comments2024-03-05T11:48:26.298+02:00Comments on Liian hyvää: Maksapasteija ja säilötyt chili-avomaankurkkuviipaleetLiian hyvää/ Annehttp://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-65792365136157985852014-09-29T13:56:25.982+03:002014-09-29T13:56:25.982+03:00Meillä myös jouluna tykätään itse tehdystä maksala...Meillä myös jouluna tykätään itse tehdystä maksalaatikosta. Meillä maksalaatikko on aika makeaa ja siinä pitää olla rusinoita.<br />Puoliso ihastui tähän maksapasteijaan yli kaiken, ja näpsi sen vuorokaudessa suihinsa. Omien sanojensa mukaan ei ole Suomen kamaralla maistanut näin hyvää maksaruokaa - vähän jäi askarruttamaan, että mikäköhän on ollut parempaa :)Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-19690598793737650712014-09-29T09:53:21.384+03:002014-09-29T09:53:21.384+03:00Lähinnä jouluksi on tällaisia tullut tehtyä, eikä ...Lähinnä jouluksi on tällaisia tullut tehtyä, eikä mitään vakiohjetta ole ollut, vaan ohjeen olen aina jostain siepannut... meillä tykätään maksaruoista ja yllättäen kanssasyöjä vielä pikkasen enemmän. Jos kysyn ukkelilta mitä ruokaa teen...saa aika usein toivomuksen maksaruoasta. Tätä tehdään ehdottomasti myös meillä pian ja ihan aterialla varmaan syödään....+ loput leivän päällä. Mulle piisaa tuollainenpin paksuus, joten laitan kans isompaan vuokaan...Mimmi Mhttp://mimminkeittio.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-31554711947656374812014-09-28T09:11:16.541+03:002014-09-28T09:11:16.541+03:00Tuo maksapasteija oli kyllä hyvää, puoliso tykkäsi...Tuo maksapasteija oli kyllä hyvää, puoliso tykkäsi siitä ihan älyttömästi, joten nyt on taas jauhettua maksaa odottamassa. Ja nuo mausteet osuu ihan nappiin, maku on täysin kohdallaan.<br />Tuota kurkkusäilykettä voi tehdä vaikka ihan pikkupurkillisen, ja vaikka tuorekurkustakin. Eikä tarvitse välttämättä antaa maustua kuin päivän tai pari - meillä tykätään näistä kurkuista todella paljon. Käytin mietoa chiliä, ja vain yhden ison chilin siemenineen - ja tuli makua, vaikka tein 3 litran lasitölkkiin. Tölkki säilyy avattuna jääkaapissakin hyvänä tosi kauan.Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-53363738787168955062014-09-27T22:13:40.630+03:002014-09-27T22:13:40.630+03:00Kiva maksapasteijaohje, ei ole liian monimutkainen...Kiva maksapasteijaohje, ei ole liian monimutkainenkaan:) Tätä kokeilen, kun mieskin (ihmeeksi) syö maksaa. Tuo säilykeohjekin on mielenkiintoinen, mutta varsinaisia kylmätiloja ei ole säilyttämiseen. Voiskohan pienen satsin tehdä ihan jääkaapissa säilyttäen? Käytitkö mietoja chilejä? t. EllaAnonymousnoreply@blogger.com