tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post714499967195162916..comments2024-03-05T11:48:26.298+02:00Comments on Liian hyvää: Hyvä täytekakkupohjaLiian hyvää/ Annehttp://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-35052239690297463982023-01-29T17:22:10.874+02:002023-01-29T17:22:10.874+02:00Eikös kananmunan paino ole noin 60 grammaa? 6 muna...Eikös kananmunan paino ole noin 60 grammaa? 6 munaa painaa siis noin 360 grammaa. Koskaan en ole kyllä munia punninnut, mutu-tuntumalla mennään.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-9243509353666209672022-02-15T09:29:57.660+02:002022-02-15T09:29:57.660+02:00En kyllä lähtisi esim. munattomana juuri tällä ohj...En kyllä lähtisi esim. munattomana juuri tällä ohjeella tekemään. Siihen löytyy varmaan ihan omia ohjeita. kannattaa tutkia blogien kaiketon-täytekakkupohjia, millaisia ohjeita löytyy.Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-71176993610844960982022-02-15T06:42:46.604+02:002022-02-15T06:42:46.604+02:00Voiko jotenkin tehdä moniallerkikoilleVoiko jotenkin tehdä moniallerkikoillelexahttps://www.blogger.com/profile/07048230885632701458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-86853803060249352382021-07-27T08:41:27.750+03:002021-07-27T08:41:27.750+03:00Voi käyttää ohrakasta. Itse en ole koskaan ohrakka...Voi käyttää ohrakasta. Itse en ole koskaan ohrakkaalla tehnyt, mutta miksikäs ei. Perunajauhoilla ainakin onnistuu ihan ok.Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-70597405769878995452021-07-26T13:57:41.413+03:002021-07-26T13:57:41.413+03:00Hei voiko tohon kakkupohjaan käyttää ohrakasjauhoa...Hei voiko tohon kakkupohjaan käyttää ohrakasjauhoaja kiitos vastauksestaUnknownhttps://www.blogger.com/profile/10306104453422689012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-24310529107662504872019-09-25T08:56:41.857+03:002019-09-25T08:56:41.857+03:00Kiitos ohjeesta! Ihmettelen vain, millä jättimunil...Kiitos ohjeesta! Ihmettelen vain, millä jättimunilla oikein teit tämän kakun, omat 6 kananmunaa painoivat muutaman gramman vaille 200 g - ja olivat kokoa L. Ihanko oikeasti jossain on niin isoja kananmunia? :) Muuten ohje on hyvä, tämä kopautus uunista ottamisen lopussa on muuten toimiva kikka! Corneliahttps://www.blogger.com/profile/09968180500592914581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-32896123495015223502019-08-15T17:54:23.688+03:002019-08-15T17:54:23.688+03:00Kiitos paljon tästä ohjeesta! Löysin tämän ensimmä...Kiitos paljon tästä ohjeesta! Löysin tämän ensimmäisen kerran 2016 keväällä, kun leivoin kakkuja omiin häihini. Palaan tähän ohjeeseen usein ja se on kirjoitettunakin ylhäällä parhaimpien reseptieni joukossa. Nyt tulin syntymäpäivien aattona taas kurkistamaan mitäs kaikkea kirjoittelitkaan ohjeisiin, ja muistin vihdoin kommentoida ja kiittää!<br /><br />♥: KPAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-50243643476680461512018-01-10T13:52:21.996+02:002018-01-10T13:52:21.996+02:00Olen minäkin paljon kakkuja leiponut tähän 54-vuod...Olen minäkin paljon kakkuja leiponut tähän 54-vuoden ikään, ja nimenomaan siksi painotan tuota sokerin rakenteen huomioimista: moni vähemmän leipova vatkaa yleensä liian vähän aikaa ja todennäköisesti kotona on vanha, ehkä heikkotehoinen käsivatkainkin. Tällöin hienompikiteinen sokeri vatkaantuu varmimmin ja nopeimmin. Nuo halvat sokerit on todella suurikiteisiä, mutta toki niillä onnistuu, kun tosiaan jaksaa vatkata niin kauan, että saa sokerin sulamaan. <br />Taitavat kotileipurit eivät juurikaan ohjeita tarvitse näissä asioissa, näppituntuma on usein niin hyvä. Ohje onkin tarkoitettu sellaisille, jotka harvoin leipoessaan haluavat varmimmin onnistua, jos tuota näppituntumaa ei riittävästi vielä ole. Ja kyllä itsekin mieluummin lasken ainesmäärät tällä ohjeella, tai teen levykakkupohjat, kun teen juhliin kakkupohjia - tiedän, että tulee varmasti tasalaatuisia.Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-22687021940972594432018-01-10T12:12:53.170+02:002018-01-10T12:12:53.170+02:00Lukuisia kakkuja leiponeena sanon, että eipä tuoll...Lukuisia kakkuja leiponeena sanon, että eipä tuolla sokerin laadulla ole paljoakaan merkitystä. Itte käytän mitä sokeria kulloinkin sattuu olemaan kotona (normaali sokerit) muniakaan en punnitte silmämääräsesti arvioin määrän. Onnistumisen edellytyksistä tärkeimpiä ovat riittävä vatkaaminen, uunin oikea lämpötila ja riittävä paistoaika. Nämä kun on kohdallaan onnistuu kyllä. terveisin kotileipuriKotileipurihttps://www.blogger.com/profile/04389206802482202027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-1042607072140424842017-01-01T15:33:24.838+02:002017-01-01T15:33:24.838+02:00Tämä on hyvä ohje, itselläni toimii aina! Joulunak...Tämä on hyvä ohje, itselläni toimii aina! Joulunakin tein tällä ohjeella 6 munan kakkupohjan, ja tuli iso, muhkea ja kaikinpuolin täydellinen. Luotto-ohje, jolla onnistuu!Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-25623552063702339782017-01-01T12:29:14.647+02:002017-01-01T12:29:14.647+02:00Tämä on hyvä ohje! Aina ennen kakkupohja lätsähtän...Tämä on hyvä ohje! Aina ennen kakkupohja lätsähtänyt jossain vaiheessa. Nyt alan valmistaa pohjaa tyttären synttäreitä varten, pakastimeen menee tällä kertaa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-66303400547324229532016-11-21T14:17:23.573+02:002016-11-21T14:17:23.573+02:00Itse en ole koskaan pudotellut kakkupohjia ja aina...Itse en ole koskaan pudotellut kakkupohjia ja aina on onnistunut. Paistoaika ja -lämpötila on myös tärkeitä punnitsemisen lisäksi. Itselläni on iso, mietolämpöinen uuni, jonka lämpötila pitää paikkansa. Jos tietää, että oma uuni on kovin kipakka paistamaan, kannattaa laskea vähän lämpötilaa ja paistaa hieman kauemmin. Itse luotan kyllä tähän ohjeeseen, jos leivon juhlakakkuja :)Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-48254891230539623602016-11-21T14:09:18.037+02:002016-11-21T14:09:18.037+02:00Kyllä :) On toiminut minullakin aina. Kyllä :) On toiminut minullakin aina. Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-67796954976690219342016-09-26T10:39:26.277+03:002016-09-26T10:39:26.277+03:00Olen pari kertaa kokeillut tätä matemaattista kakk...Olen pari kertaa kokeillut tätä matemaattista kakkupohjaa ja lisäksi tipauttanut sen parinkymmenen sentin korkeudelta kun pohja on kypsä. Aivan mahtavia kakkupohjia on suntynyt! En muista koskaan ennen saaneeni niin tasaisia kakkupohjia. Lähes aina kakkupohjani lätsähtävät montulle keskeltä. Tipautus on auttanut ja tällä reseptillä tulee todella hyvä pohja - kiitos! Tällä kertaa olin etsimässä omena-ansaohjetta ja päädyin tulostamaan muhkean omenapiirakan ohjeen kun kuulosti ja näytti niin hyvältä. Katsotaan miten käy:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-27950221494282186462016-08-27T23:12:52.202+03:002016-08-27T23:12:52.202+03:00Kiitos pohjan ohjeesta, oli toimiva. :)Kiitos pohjan ohjeesta, oli toimiva. :)sartsahttp://piccolo.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-77344088869340471362016-04-08T14:09:45.337+03:002016-04-08T14:09:45.337+03:00Aivan totta! Etenkin, jos vieraita kulkee pitkällä...Aivan totta! Etenkin, jos vieraita kulkee pitkällä aikavälillä, niin pienet kakut ovat parhaita.Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-42245301630392128182016-03-27T11:31:01.213+03:002016-03-27T11:31:01.213+03:00Tällä mennään,ukon 80v päiville teen useamman pien...Tällä mennään,ukon 80v päiville teen useamman pienen täytekakun. Vieraat tulee ajallaan, pienet kakut on siistejä eivätkä lämpene liiaksi.Sirppishttps://www.blogger.com/profile/13250266519311553095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-26252565245487573902016-02-25T10:22:25.117+02:002016-02-25T10:22:25.117+02:00Kiva kuulla, että ohje toimi teilläkin :) Ennen ai...Kiva kuulla, että ohje toimi teilläkin :) Ennen aina hermoilin täytekakkupohjien kanssa, etenkin kun joutui tehdä muille kuin itselle. Mieluiten olisin aina tehnyt levykakkupohjia, mutta nyt ei ole enää väliä...Yhtään kertaa en ole saanut kakkua epäonnistumaan. Ja tosiaan kakun paistoaika pitää olla riittävä, moni hätäilee kakun uunista liian varhain, kun pinta näyttää sopivan väriseltä :)Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-29927843764937953052016-02-03T19:58:25.210+02:002016-02-03T19:58:25.210+02:00Hei! Tällä ohjeella tuli ihan kympin kakkupohja! K...Hei! Tällä ohjeella tuli ihan kympin kakkupohja! Kiitos, muita ohjeita ei enää tarvitakaan! =D MarjutAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-90778237533972466672015-10-24T20:37:21.147+03:002015-10-24T20:37:21.147+03:00Kyllä punnitseminen varmasti edesauttaa onnistumis...Kyllä punnitseminen varmasti edesauttaa onnistumisessa. Itselläni ei tämä ohje ole koskaan pettänyt, ja teen usein myös gluteenittomia kakkupohjia ja kaikki onnistuu yhtä hyvin. Ei mikään ole harmittavampaa, jos juhlat tulossa ja täytekakkupohja lätsähtää keskeltä kuopalle...Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-843856193111713482015-10-24T07:26:02.282+03:002015-10-24T07:26:02.282+03:00En ole ikinä onnistunut täytekakkupohjassa. Kunnes...En ole ikinä onnistunut täytekakkupohjassa. Kunnes nyt tällä ohjeella! Ehkä taika oli tuossa punnitsemisessa.Eijishttps://www.blogger.com/profile/02129750318215344271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-13413422994041325682015-05-20T13:18:41.789+03:002015-05-20T13:18:41.789+03:00Kyllä siitä meidän juhlissa on riittänyt 15-20 hen...Kyllä siitä meidän juhlissa on riittänyt 15-20 hengelle. Kakku on melko korkea, joten siitä riittää isolle porukalle.Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-75057812166640791422015-05-20T13:00:36.616+03:002015-05-20T13:00:36.616+03:00Monelle henkilölle tästä 6 munan pohjasta riittää?...Monelle henkilölle tästä 6 munan pohjasta riittää?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-45587037587328131512015-05-18T10:38:44.923+03:002015-05-18T10:38:44.923+03:00Hei! Itse olen korvannut 3 rkl vehnäjauhoja tummal...Hei! Itse olen korvannut 3 rkl vehnäjauhoja tummalla kaakaolla, mutta voi laittaa enemmänkin.Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-30087163446513213422015-05-17T20:53:53.596+03:002015-05-17T20:53:53.596+03:00Hei! Voisitko kertoa paljonko tähän ohjeeseen pitä...Hei! Voisitko kertoa paljonko tähän ohjeeseen pitäisi laittaa kaakaojauhetta jos haluaa kaakaokakkupohjan? Kiitos :)Anonymousnoreply@blogger.com