tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post8414073815509410428..comments2024-03-05T11:48:26.298+02:00Comments on Liian hyvää: Sima-hedelmäkakkua ja kotisimaa vappua odotellessaLiian hyvää/ Annehttp://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-3777239706959688832015-12-10T18:53:57.861+02:002015-12-10T18:53:57.861+02:00Kiitos paljon <3 Ikuisia laihduttajia tässä its...Kiitos paljon <3 Ikuisia laihduttajia tässä itsekin ollaan, mutta leivonta vie aina voiton. Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-432930243950978552015-12-06T14:29:34.603+02:002015-12-06T14:29:34.603+02:00Ihanat sivut,,ei kyllä sovi laihduttajille.Olen ko...Ihanat sivut,,ei kyllä sovi laihduttajille.Olen kokeillut muutamaa ruokareseptiäsi ja vileipäkakkuja ohjeillasi,,ihania.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-80819115775058036382015-04-16T12:18:50.328+03:002015-04-16T12:18:50.328+03:00Hei! Itse laitan aina nuo kannanpuolikkaat mukaan,...Hei! Itse laitan aina nuo kannanpuolikkaat mukaan, eikä simasta ole tullut kitkerää. Ehkä se riippuu hedelmistä yksilöinä; itse yritän etsiä mahdollisimman painavia ja ohutkuorisia appelsiineja ja sitruunoita simantekoon.Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-81799305382638474252015-04-16T12:05:26.025+03:002015-04-16T12:05:26.025+03:00Vinkkiä noista sitrus hedelmistä: Kannattaa jättää...Vinkkiä noista sitrus hedelmistä: Kannattaa jättää kuoren ja hedelmälihan välillä oleva valkoinen kerros pois, kyllä se hyvältä tuoksuu mutta maistuu kitkerältä ja voi jättää samanmoisen maun simaan, itse tuli munattua juuri niin pari vuotta takaperin. Kun muutenkin siivilöin kaiken niin ei haittaa vaikka lusikoisi pelkät hedelmälihat sekaan. Ja nyt täytyy itsekin mennä etsimään noita siirappeja jotta pääsee kokeilemaan.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-59046883032067239622015-04-16T11:52:51.434+03:002015-04-16T11:52:51.434+03:00:) minäkin teen tänä viikonloppuna simaa. Ja kun r...:) minäkin teen tänä viikonloppuna simaa. Ja kun rusinat kelluvat pullossa, saapi jo maistella. Itse annan käydä kylmässä pitempään kuin suositellaan (annan käydä viikon) ja lisään hieman sokeria loppuvaiheessa - meillä tykätään hyvin kuplivasta simasta. Ja parin viikon kuluttuakin sima on tosi hyvää, jos sitä vain jää :)Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-24698614881277185612015-04-16T10:59:40.058+03:002015-04-16T10:59:40.058+03:00Nyt on aineet sankoineen ostettuna :)Nyt on aineet sankoineen ostettuna :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11572764735583468489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-25754881455398931862015-04-15T13:59:03.044+03:002015-04-15T13:59:03.044+03:00Kiitos, Peggy :) Hyvää vapunodotusta sinullekin &l...Kiitos, Peggy :) Hyvää vapunodotusta sinullekin <3 <br />Minä käytän aina paljon aikaa siman valmistamiseen. Simahan vain paranee, mitä aikaisemmin sen tekee - moniin kesän juhliinkin teen sekä kotikaljaa että simaa. Ei muuta kuin simasanko sihisemään...Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-77559168171465387152015-04-15T13:43:35.297+03:002015-04-15T13:43:35.297+03:00Näyttää ihanalta sinun simasi kuplineen. En muista...Näyttää ihanalta sinun simasi kuplineen. En muista koska olen viimeksi simaa tehnyt, ehkäpä nyt laitan simat tulemaan :) Oikein hyvää vapun odotusta!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11572764735583468489noreply@blogger.com