tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post990210516769257772..comments2024-03-05T11:48:26.298+02:00Comments on Liian hyvää: Palapaisti possustaLiian hyvää/ Annehttp://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-8271134598383780122014-09-19T09:29:48.809+03:002014-09-19T09:29:48.809+03:00Samanmoista tulee, vaikka laittaakin jauhosuurukse...Samanmoista tulee, vaikka laittaakin jauhosuuruksen loppupuolella kypsymistä....toki suurustetun pitää antaa hautua. Tein läskisoosin niin että laitoin ruskistetut jauhot heti sekaan ja aika usien sai olla hämmentelemässä, vaikka pienellä hauduttelin paksupohjaisessa kattilassa. Veit sanat suusta...meinasin nimittäin ekaan viestiin kirjottaa että jokainen tekee totutulla tavalla... kirjottelin just eräässä blogissa omenapannarin valmistamisesta....parissakin blogissa olen huomannut ohjeen missä omenat laitetaan pellin pohjalle ja sitten vasta taikina päälle....itse taas on aina tehnyt niin että ensin raaka taikina pellille ja siihen päälle makua antavat ainekst...pinttynytkö tapoihinsa? Toivottavasti en, sillä ens kerralla aion minäkin laittaa omput alle.... Tehhäämpä niin tai näin, pääasia että tulis hyvää ruookaa. Mimmi Mhttp://mimminkeittio.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-40488344050988706982014-09-18T21:43:40.695+03:002014-09-18T21:43:40.695+03:00Täytyypä joskus kokeilla palapaistin tekoa teidänk...Täytyypä joskus kokeilla palapaistin tekoa teidänkin tyylillä, lopputulos on varmasti sama. Tuota karjalanpaistia tulee tehtyä jostain syystä useammin kuin palapaistia. Onneksi nuo meidän miehet ei ole turhan kranttuja ruoan suhteen, kaikki kelpaa, kasvisruoatkin - ja helppoahan on laittaa ruokaa, kun kenelläkään ei ole minkäänlaisia ruoka-allergioita tai edes laktoosin kanssa ongelmia :)Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-90279814669255643642014-09-18T21:26:25.513+03:002014-09-18T21:26:25.513+03:00Kyllä palapaisti, karjalanpaisti ja läskisoosi onk...Kyllä palapaisti, karjalanpaisti ja läskisoosi onkin hyviä perinteisiä ruokia. Pitäisi vaan päästä itse leikkaamaan palaset, kun on jotenkin pieniä nuo valmiiksi palotut lihat. Itselleni on vissiin jäänyt jokin pelko kypsymättömistä jauhoista suuruksessa, kun aina pistän suuruksen jo hyvissä ajoin kypsymään. Sitä on vain aina tottunut tekemään tietyllä tavalla :)Liian hyvää/ Annehttps://www.blogger.com/profile/16613146663300161615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-45784221366193659422014-09-18T20:38:05.572+03:002014-09-18T20:38:05.572+03:00Tykkään tosi paljon ton tyylisistä kastikkeista ja...Tykkään tosi paljon ton tyylisistä kastikkeista ja olen tehnyt niitä elämässäni vissiin liian usein, koska nuorempi poikani paljasti tässä taannoin aina inhonneensa näitä mun haudutettuja lihakastikkeita. Sun kastikkeesi näyttää tosi herkulliselta, mut mäkin laitan Mimmin tapaan suuruksen vasta lopussa! ♥Eijahttps://www.blogger.com/profile/05660782537420840385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7209944075510634294.post-56454131114268805562014-09-18T16:01:02.977+03:002014-09-18T16:01:02.977+03:00Tuntuupa niin kotoisalta ruoalta. Teen kans samanl...Tuntuupa niin kotoisalta ruoalta. Teen kans samanlaista, paitsi että laitan suurusken vasta lopussa, kun en jaksa vahtailla hautumisvaiheessa. Namskis....varmasti on hyvää. Meillä myös syöty possua eilen sekä tänään....eilen tein possun lihasta keittoa ja tänään ihan oikeaa läskisoosia puikulaperunoiden kera. Mimmi Mhttp://mimminkeittio.vuodatus.net/noreply@blogger.com