AURAINEN MANSIKKA-PÄÄRYNÄSIIDERIKEITTO
6-8 annosta
1 litra mansikoita, tuoreita tai pakastettuja
0,5 dl hienoa sokeria
2 rkl tuoretta minttusilppua tai 2 tl kuivattua minttua
5 dl päärynäsiideriä (tai omenasiideriä)
0,5 tl mustapippuria
Pinnalle: 150 g Aura-juustomurua
1. Perkaa ja huuhdo mansikat. Laita mansikat suurehkoon kulhoon yhdessä sokerin, mintun, mustapippurin ja siiderin kanssa. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
2. Annostele keitto annoslaseihin ja ripottele reilusti Aura-murua annosten päälle.
1. Perkaa ja huuhtele mansikat. Laita kulhoon yhdessä sokerin, mintun, mustapippurin ja siiderin kera. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. |
Mullakin on tämä resepti jemmassa, kokeilen myös jossakin vaiheessa. Voi olla, että joutuu ensi viikolla tekemään, kun näyttäis olevan kovia helteitä luvassa!
VastaaPoistaOli mukavan raikasta jääkylmänä. Iltapalalla syötiin keittoa (ilman Auraa) turkkilaisen jogurtin, vadelmien, mansikoiden, mustaherukoiden ja kauraleseiden kanssa - oli herkullista myös siten :)
Poista