lauantai 30. elokuuta 2014

Mukana Blogiringissä!Sain eilen tiedon, että Liian hyvää -blogi on valittu Blogiringin blogien kokeneeseen joukkoon. Minulle asia tuli iloisena yllätyksenä, koska Liian hyvää -blogi on vasta maaliskuulla aloitettu, nuori blogi, joka vielä hakee paikkaansa kokeneiden bloggareiden joukossa. 

Kävijämäärät ja suosio ovat tietysti yllättäneet ja ilahduttaneet, kiitos siitä kuuluu kaikille blogin lukijoille. Kiitos vielä kerran, kun jaksatte kiinnostua ja antaa palautetta ihanien sähköpostiviestien ja kommenttien muodossa. On aina yhtä mukavaa lukea siitä, että blogin ohjeita on haettu, ja niitä on myös testattu.

Mielenkiinnolla odotan yhteistyötä ja uusia tuttavuuksia Blogiringin kumppanina. Toivon, että yhteistyöstä syntyy paljon uusia, herkullisia leivontareseptejä ja kivoja oivalluksia jokapäiväiseen ruoanlaittoon. 

Blogirinkiin ja Blogiringin upeisiin blogeihin voi käydä tutustumassa täällä.  Ja täältä löytyvät Blogiringin kaikki leivontablogit sekä ruokablogit

8 kommenttia:

 1. Hienoa, onneksi olkoon! Tervetuloa mukaan! Olet paikkasi ansainnut :D Itsekin sain kuulla vasta kesällä pääseväni joukkoon mukaan ja sekös oli mahtavaa! Nyt vain työt mokomat alkavat kokopäiväisenä ja alkavat haitata tätä harrastusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kivalta tuntui. Aina pitää lähteä uuteen mukaan avoimin mielin. Kiva harrastushan tämä on, ja aikaakin vie, mutta ehkä tämä onkin lähinnä elämäntapa. Leipominen ei koskaan lopu :)

   Poista
 2. Onneksi olkoon Anne, tuohan on hieno asia, eikä blogisi suosio mitenkään yllättävää ole, loihdit tänne blogiin aivan upeita herkkuja, niitähän on suorastaan pakko käydä kurkkimassa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eija :) Huomasin, että sinäkin olet hiljattain liittynyt Indiedaysiin. Vai enkö ole vain aiemmin huomannut tuota sivupalkkia? Onnittelut siitä. Tuttujen blogien sivupalkkeihin ei tule niin enää kiinnitettyä joka kerta huomiota, kun kiiruhtaa vain lukemaan reseptiä.

   Poista
 3. Tervetuloa joukkoon! Peggyn pieni punainen keittiö aloitti myös ringissä muutama kuukausu sitten, loppukeväästä :) Mukavaa on ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miten mukavaa päästä noin huikean hienojen blogien mukaan. Varmasti oppii taas paljon uutta ja tutustuu paremmin ihmisiin blogien takana. Nyt olen yrittänyt käydä tutustumassa kaikkiin blogeihin - miten paljon mielenkiintoista seurattavaa olen löytänytkään! :)

   Poista
 4. Onneksi olkoon. Sehän on tosiasia, jotta sinulla on tosi herkullinen blogi ja ohjeesi ovat luotettavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mimmi. Ihan samat sanat Makunautintoja Mimmin keittiöstä -blogista :) Kovin märkäkorvainen bloggari itse vielä olen ja on paljon opittavaa.

   Poista

Olisi kiva tutustua sivujeni lukijaan. Jos haluat, voit jättää kommentin käynnistäsi :) Kommenttisi käväisee ylläpidon tarkastuksessa, joten se näkyy vasta pienellä (joskus suurella...) viiveellä. Bloggerissa tapahtuneiden muutosten takia kommentit jäävät usein saapumatta sähköpostiini, samoin kuin omat vastaukseni eivät näytä tulevan julkaistuksi -silti käyn kyllä viestit aina jossain välissä täällä lukemassa <3 Anne